torstai 13. helmikuuta 2014

Naantalin kylpylässä

Oltiin jokin aika sitten Naantalin kylpylässä rentoutumassa parin päivän ajan pienellä porukalla. Tiedättekö tunteen, kun lähdette lomailemaan, mutta takaraivossa tykyttää, joka merkitsee tekemättömien töiden stressiä. Noh, mulla tällaista fiilistä ei tällä kertaa Naantaliin lähtiessä ollut ja varmaan sen takia rentouduinkin kunnolla. Ei edes gradunkirjoitus ahdistanut ollenkaan, vaan otin kunnolla loimaa siitäkin. Aamupalat tuollaisissa paikoissa on tietenkin aina aika mahtavat. Harmi vaan, että huono aamusyöjä kun olen, en saanut niin paljoa alas kuin olisin halunnut. Tarjolla oli hedelmiä, vihanneksia, leikkeleitä, juustoja, leipiä, marjoja, muroja, jogurtteja, nakkeja, pekonia, munakokkelia, keitettyjä munia, paistettuja tomaatteja, karjalanpiirakoita... Nyt kyllä tulee nälkä kun niitä ajattelee, mutta molempina aamuina tuli paha olo kun söi niin pian herättyään, mutta seuraavaan ruokaan oli niin pitkä aika, että pakko oli yrittää ahtaa jotain sisäänsä huonosta olosta huolimatta. Tylsää. Kylpylässä on myös se ihana, että saa kulkea lähes koko ajan kylpytakissa (paitsi tietenkään aamupalalle ja illalliselle mentäessä) ja käydä uimassa ja saunassa milloin mieli tekee. Käytiin perjantaina päivällä uimassa salin jälkeen ja sitten uudestaan illalla yhdeksän jälkeen. Aulassa esiintyi tämän jälkeen jokin kitarahemmo, jota käytiin kuuntelemassa. Livemusiikki on kyllä cool. Oi oi, koskahan pääsisi uudestaan jonnekin kylpylään rentoutumaan? 

Alla hieman epäselviä kuvia kylpylän käytäviltä ja ties mistä. Koitetaan kestää.
Jenni lakkasi mulle söpöt glitterprinsessakynnet :)

Katsoin juuri ohjelmaa, jossa kerrottiin naisesta, joka on riippuvainen kivien syönnistä. Siinä hän rouskutteli menemään erilaisia mineraalikiviä. Siis mitä? Ja sitten nainen, joka oli Boo-nimisen tyynynsä kanssa about 125h viikossa. Tyyny on hänen mukanaan kaupassa, elokuvissa, töissä, kotona, vessassa, kampaajalla, salilla.. mä en nyt ihan saa näitä asioita mahtumaan aivoihini...

-Anni

2 kommenttia:

 1. mistä nuo ihanat ja käytännölliset nilkkurit ovat? mitä merkkiä?

  ihana ja elämänläheinen blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon :)) kengät on boohoo.com:sta (alla linkki). Noita mustia näytti tällä hetkellä olevan jäljellä ainoastaan kokoa 39 :/ ehkäpä niitä tulee lisää?

   http://www.boohoo.com/europe/footwear/icat/new-in-footwear/izzy-elastic-insert-pull-on-boot/invt/azz38865

   Poista