lauantai 11. tammikuuta 2014

Snapshots

Kuvailin tässä yksi päivä kotia ja napsaisin samalla parit kuvat uusista jutuista kotona. Käytiin joululoman päätteeksi IKEA:ssa ja sieltäkin jotain pientä ostettiin. Sieltä löytyi muun muassa sellaiset laatikot pöytätason alle, koska mua vaivasi esillä olevat pelit ja DVD:t. Nyt ne on kätevästi arkistoituina ja piilossa. Pöytätasokin on aikoinaan IKEA:sta ostettu, joten en yllättynyt, että löydettiin sieltä niin helposti sopivat laatikot. Kokovaihtoehtojakin oli ainakin kolme. Valittiin kuitenkin ne pienimmät, jotka oli tarkoitettu juurikin DVD:ille sun muille. 
Ostettiin tuossa jokin aika sitten Jysk:stä uusi matto makkariin, mikä oli ihan paikallaan, sillä se vanha matto on ollut mulla aika monta vuotta ja oli jo sen näköinenkin. 
Meidän 120cm levee sänky näyttää jotenkin tosi pieneltä kuvassa.. voishan se isompi joskus olla ihan kiva, mutta kyllä tuohon ihan hyvin mahtuu toistaiseksi :)
En oikein tiedä koska olisi sopiva aika viedä joulukuusi pois. Muovia kun on, niin ei edes varista sen merkiksi, että se pitäisi poistaa. Se on vaan jotenkin niin kiva ja kaunis, eikä ole edes niin kovin jouluinenkaan kun ei ole vihreä. Ehkä sitten tämän kuun lopussa vien sen varastoon :)
Tehtiin eilen ruoaksi lasagnea ja kyllä on tuollainen perus kotiruoka sitten hyvää! Täynnä hiilareita tosin, mutta eipä se ole mua oikein ikinä haitannut :D
Jälkkäriksi itsetehtyä vaniljariisiä riisipuuron jämistä ja tuoreista vadelmista tehtyä kiisseliä :)
-Anni

2 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä nätin näköistä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) tekisi mieli kyllä toteuttaa vaikka mitä sisustusjuttuja, mutta vuokra-asuntoon ei oikein voi kaikkia sisustuskokeiluja jättää :D

      Poista