keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Skull - tappomeininki. melkein.

Tänään kävin bodyssä. Odotin jotain hieman rankempaa, mutta siedettävää reeniä ja sitä sain. Se oli kyllä ehdottomasti mun juttu. En ihan hirveästi ole tykkännyt ryhmäliikunnasta, varsinkin jos sen ideana on vaan kehittää kuntoa ja pitää kova syke yllä. Hikoilla toki pitää (niinkuin tänään bodyssä), mutta itse pidän enemmän vartaloon kohdistuvasta voimatreenistä. Bodyssä kyykkäsimme, askelsimme, hypimme, heiluttelimme käsiä aika hulluina, teimme hauiskääntöjä, olkapäitä ja "hitaan juoksijan käsiliikkeitä", lankkua (tappo) ja reenasimme vielä erikseenkin vatsoja, reisiä ja peppua. Ah kyllä. Sinne uudestaan taas ensi viiikolla, kiitos. 


Löysin tuon pääkallokorun parilla eurolla Tampereen koskikeskuksesta shopatessani siellä Tommin kanssa. Love it :) se olikin ainoa mitä ostin.

Huomenna lähdetään pariksi yöksi Naantalin kylpylään, jossa meitä odottaa illalla skumpat J:n äidin synttäreiden kunniaksi. Perjantaina mennään salille ja polskimaan ja nauttimaan muusta kylpylän tarjonnasta. I-H-A-N-A-A.

Ja vihdoin lauantaina saan seurakseni kauan kaivatut tytöt :)
M-A-H-T-A-V-A-A.

-Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti