torstai 17. lokakuuta 2013

Kesän muistelua

Se on kuulkaa luvassa nyt pieni muistelu kesästä. Minulla oli yhdet asukuvat jemmassa, joten ajattelin ne nyt heittää vaikka tähän väliin pari kuvaa, kun kesäkään ei ole aivan vielä unohtunut. Ja ehkä tällaisen postauksen syynä on myös se, etten opiskelukiireiltäni ole paljon ehtinyt poseeraamaan kameran edessä, eikä minulla sen puoleen tällä viikolla henkilökohtaista vakiokuvaajaa ollutkaan paikalla. Toisilla nimittäin on syysloma ja saavat sen viettää maalla...

Mutta tässäpä siis hyvinkin kesäisiä kuvia eräältä päivältä, jolloin tapasin hyvää ystävääni Kiaa torillä käynnin ja satamassa peeloilun merkeissä. Oi kesä, miksi menit jo niin pian pois? 

Samalla saatatte saada myös melkoiset naurut tuosta mun fledasta, jota UNIK hairdressingin Sakke ei vielä ollut pelastanut.. Tuo tukka saattoi olla silloin kesäkuussa aika painava syy siihen miksen näitä kuvia niin innolla heti silloin julkaissut. Nyt kun sekin asia on jo unholassa, niin rohkenenpa nämä kuvat tännekin lyödä!


6 kommenttia:

 1. ei taida olla kovin suosittu blogi,kun kommenteja postauksiin tulee niin vähän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, kunhan tätä mun perhe ja kaverit lukee niin olen tavoitteessani. Ja taas paria kommenttia rikkaampana, kiitos sinun ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja nuo kengät on kivat.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irene :) taisin ne nellyltä joskus tilata. Tykkään muutenkin kyllä nellyn kengistä :))

   Poista
 3. Hei,

  olisitko ystävällinen, ja ottaisit minuun yhteyttä sähköpostitse mahdollisimman pikaisesti.
  Osoitteeni on veera.almila@indiedays.com

  VastaaPoista