maanantai 19. elokuuta 2013

Uniikkia hiusosaamista

On kulunut pari kuukautta siitä kun UNIK hairdressingin Sakke kiskoi minut kaamean hiusfiaskon syövereistä kuiville. Hiuksistani tuli täydelliset, paljon upeammat kuin osasin toivoa! Kampaajista kun minulla ei niitä hyviä kokemuksia tätä ennen kovin montaa ole ollut.. Nytpä halusin siis jälleen pientä vaihtelua hiuksiini ja tarkoitus oli jatkaa siitä mihin viimeksi jäätiin, eli häivyttää liukuvärjäyksen jättämää sävyeroa tukasta ja saada tukkaa yleisilmeeltään hieman vaaleammaksi.

Voin muuten ilokseni ilmoittaa, että UNIK hairdressing ehdotti yhteistyötä ja minä olin enemmän kuin iloinen ja vastasin tietenkin myönteisesti. Luvassa siis kamppiksia ja tuotteiden testausta! :)
Ja tällainen on lopputulos! Todella hyvin Sakke sai häivytettyä tukan ylä- ja alaosan sävyeroa ja yleisilme vaaleni kuten luvattua. Käsittämätöntä, että olen löytänyt viimein kampaamon, jonka osaamisesta voin olla täysin varma! Vaikka olenkin käynyt vain Sakarin käsittelyssä tähän mennessä, en epäile hetkeäkään tyttöjen osaamista. Panin merkille, että todella tyytyväisen näköisinähän ne asiakkaat kampaamosta poistuvat kerta toisensa jälkeen.
Tukka on nyt todella luonnollisen värinen mielestäni. Jos tukkani ei olisi värjätty, voisin kuvitella, että se on oikeasti tuon värinen (mikäli se ei olisi enemmän maantienharmahtava). Otin myös 15 euroa hiustenlaiton yhteydessä maksavan tehohoidon (jota ei suositella kuin korkeintaan kerran kuukaudessa) ja tukasta tuli ihanan pehmeä. Kiiltääkin kuin mikä! :)
-Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti