tiistai 9. heinäkuuta 2013

Maailman helpoin vaate

Tilasin tuon mekon vilasta (9,90e) ja olen iiiihan rakastunut! Se paitsi näyttää kivalta, on myös maailman helpoin vaate. Sen voi heittää päälle, eikä tarvitse murehtiä mistään muusta. Asusteet sopii tosi kivasti muuten melko tavallisen harmaan värin kanssa. Kiitos vaan sille, joka nämäkin keksi. Vaatekaapista löytyy tämän harmaan lisäksi myös tummansininen maxi.
Oi että mikä fiilis! Toisiks viimeinen tentti ohi, joka tarkoittaa, että mulla on enää yksi tentti 19.8! Meikäläinen kerkiää nyt siis sydämensä kyllyydestä siivoamaan kaappeja ja päättämään mitkä kaikki lähtee kirpparille (varmasti ainakin 1/3 kaikista vaatteista ja kengistä). Onhan mulla aikaa tietty sitten tehdä vähän töitäkin, käydä salilla ja tietenkin ottaa rennosti ja nauttia auringosta! Tällä hetkellä on tomaattipasta tekeytymässä ja sen jälkeen tämä pariskunta suuntaa rantsuun pelaan lentopalloa kavereiden kanssa! Adiós!

-Anni

6 kommenttia:

 1. Kerroppa sitten minne kirpparille vaatteet viet, voisin käydä hamstraamassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä täysin varma minne vaatteeni kiikutan, mutta todennäköisesti kirpparilla.fi on se paikka :) ilmoittelen tänne kyllä jahka tiedän pöytäumeroakin sun muuta! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ♥ sulle sopii hyvin tuo mekko ja ihanasti oot yhdistelly kaikkea pientä sen kaveriksi :) taisitkin kommentoija mulle sun tilanneen maximekon, oliko se kenties tää?:)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo mekko :) itselleni ei vaan käy noin pitkät mekot :D

  Seurasit blogiani, jonka juuri poistin. Yhdistin blogin toiseen blogiini, joten liity sinne lukijaksi jos haluat (:

  http://melukat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minullekin tämä mekko on siinä ja siinä ettei ole liian pitkä :) siksi laitoin tuon naruvyön niin mekkoa voi vähän pussittaa ja lyhentää sen avulla :)

   Poista