keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Lumian muistista

Vooi että kun on kesä. Ihanan lämmin viikko ollut ja meikäkin on vähän saanut väriä pintaan tenttiin lueskellessa tuolla nurmikolla. Ihan melkoinen saavutus kyllä lukea tuo 1000 sivuinen kirja puolessatoista viikossa. Saapi nähdä mitä tulee. Mulla on yleensä niin, että lukiessa tuntuu etten tajua tai muista mitään, mutta tentissä ne kaikki asiat putkahtelee jostain alitajunnasta vaan mieleen ja tentissä sitten asiat menee viimeistään sinne tajuntaankin. Ihan kiva niin. Nyt on taas päässyt saleiluun ja lenkkeilyyn kiinni kunnolla kun ei ole pitkiä päiviä yliopistolla. Tällä hetkellä kolme salikertaa / viikko on kertynyt ja lenkkeilyä myös. Ensi viikolla on harmittavasti joka päivä neljään kenttäkurssia, joten salit jää kyllä aika niukoille :/ ellei sitten lähde vähän aikaisemmin luennoilta, hyvän asian puolesta.. ihan sallittua siis. 

Keräsin kasan kuvia tänne, joita oli kertynt puhelimen muistiin. Siis ihan vapulta asti :D vaikka on kesä niin ei mulla silti liikaa vapaa-aikaa ole ja tuntuu, ettei aikaa postaamiseen löydy kuin vasta ilta yhdeltätoista jolloin viimeistään olisi kiva taas mennä nukkumaan.. myääh. 
 Vapulta siis. Paitsi tuo ämpärikuva Gigglinin aurinkoterassilta viime viikolta.
 Tytöt tuli käymään Jyväskylässä. Syötiin kesäruokaa, mentiin piknikille ja pelailtiin footbagia!
Minun synttärit, joista ihan oma postaus voisi olla paikallaan jahka kerkiän. Meidän asunto oli revetä liitoksistaan siitä ihmispaljoudesta. Ainakin kakku teki kauppansa hyvin kun oli syöjiä :D ja ehkä myös siksi että se oli hyväää :) (kiitos Kinuskikissa)

 Sammalkurssia ja yleistä peeloilua.

Kesän ekat irtopallojäätelöt, grillailuja porukalla, veljen kanssa kebabilla ja Jonin kanssa foodissa. Ja hyvää oli :D

-Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti