maanantai 22. huhtikuuta 2013

Lohturuokaa

Eilen teki mieli paistia. Ei oltukaan pitkään aikaan syöty sellaista. Meidän mielestä paistin kaveriksi kuuluu ehdottomasti bataatti, porkkana ja peruna. Laitettiin niitä  kuutioina paistin mukana uuniin paistumaan hunajan kera ja lisäksi tehtiin samoista juureksista pyree, johon lisäsin ruohosipulia. Lihasta irronneesta nesteesta keitettiin lihaliemikastike. Tällaisia komponentteja kertyi meidän sunnuntain illallislautaselle. Kunnon lohturuokaa, ahh!
-Anni

3 kommenttia:

  1. Näyttää tosi hyvältä. Täytyy itsekin kokeilla :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps ja juurikin Herkupaisti on sen lihan "nimi" (saa cittarista) :) piknik-paisti esimerkiks on ihan erimoista, aika semmosta suolaista..

      Poista
  2. nam, miten hyvältä näyttää :)<3

    VastaaPoista