sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Räpsyttimet

Elikkäs tuommosia kuvia otettiin missä näkyy ripsienpidennykset. Otan tosiaan aina osatuuhennoksen (aina ja aina.. eli ehkä 2-3 kertaa vuodessa). Hassua kuinka pienistä asioista voi tulla niin iloiseksi. On niin mukavaa kun aamulla katsoo peiliin, eikä näytä yhtään väsyneeltä tai siltä, että kaipaisi meikkiä. Ripset hoitaa kaiken :) noihin ylempiin kuviinkin olen vain kulmakarvat muotoillut ja tummat silmänaluset häivyttänyt, muuta ei oikeastaan edes tarvitse näiden räpsyjen kanssa. Varsinkin kesällä nää on ihan ehdottomat kun kuumalla ilmalla ei tee mieli laittaa kasvoihin mitään ja muutenkin kesällä on jotenkin kivempi olla ilman meikkikerrosta "luonnonlapsena", vaikka olisi baariinkin menossa. Nyt kun puhun tällaisia niin tulee kesää ikävä. Miksei aika voisi kulua vielä vähän nopeampaa? Toisaalta, nytkin se aika kuluu toisinaan liian nopeasti, joten ehkä mä vaan nautin aurinkoisista kevätkeleistä :)

Niistä puheen ollen: oltiin eilen jäällä ja Bella ja Aada sai juosta kilpaa jäällä pallon kanssa. Ihmeen hyvin olivat keskenään vaikka Bella yleensä pelkää toisia koiria ja Aada oli todella innokas pentu vielä. Kun tultiin sisälle niin vetivätkin sitten sellaista rallia, että kun Noora ja Aada lähtivät kotiin niin Bella retkotti ulko-oven edessä täydessä unessa neljä tuntia putkeen. Ei mikään ihme kyllä :D eiköhän söpöläiset saa toisistaan kivat kaverit!
-Anni

4 kommenttia:

 1. Ihanat ripset! :) Haluaisin itekin koittaa jotain ripsipidennyksiä just tuon helppouden takia.. Ja tykkään kovasti tosta sun uudesta puserosta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) joo kannattaa joskus kokeilla! Ja siis se osatuuhennos riittää tosi hyvin ja on halvempi, tosi mahtavat räpsyttimet tulee vaikkei ota kokopidennystä :) etkös ollut muuttamassa Jyväskylään joskus takaisin? Voin sitten suositella paikkaa missä itse käyn :)

   Poista
  2. Juu, viimeistään syksyllä ollaan muuttamassa! Todellakin, menisin mieluusti sellaiseen varmasti hyvään paikkaan, joten olis kiva kuulla tarkemmin missä käyt jne. :))

   Poista
  3. Jeps, kyselet sitte vaan ku tarviit neuvoa :)

   Poista