perjantai 8. maaliskuuta 2013

Elän auringosta

Aaaivan ihanan aurinkoinen päivä ollut tänään. Kävin aamulla demoissa ja suuntasin ripsiäni tuuhennuttamaan. Ai, että kun on taas ripset kuosissa! Meikkaamisongelmat hävis taas hetkeksi :) vaikka hirveesti olis hommaa niin nyt ei kyllä "masenna" edes kouluhommat. Saan tosta auringosta aina sen verran hyvää mieltä ja voimaa, että kaikki huolet unohtuu. 

Kuvissa näkyvän UK:n laukun löysin tänään kirpparilta 2,5 eurolla :) olinkin jo pitkään haeskellut juuri tällaista tilavampaa ja nimenomaan korkeampaa laukkua, mihin mahtuisi kirjat.
Mietinpä tässä, että miksi kaikki kirjoitusideat tulee keskellä yötä kun olet jo sängyssä tai sitten suihkussa tai autossa tai kaupassa tai tenttiin lukiessa (hyvä hyvä)? Miksei ikinä silloin kun istun koneelle tarkoituksenani kirjoittaa? Onko se ympäristö mikä mua inspiroi kirjoittamaan vai mikä tässä oikein on :D pitäisi ilmeisesti vaan kesken suihkun syöksyä kirjoittamaan mieleen tulleet asiat ylös, etten koe samaa black outia aina kun avaan koneen. Niinkuin kävi jälleen. 

-Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti