perjantai 11. tammikuuta 2013

Girls just wanna have fun

Nakki bruschetat

Yrttivoipatonkeja - paistetaan uunissa ohjeiden mukaan

Seuraavat paistetaan pannulla: 

Nakkeja
Valkosipulia murskana
Kirsikkatomaatteja halkaistuna (vain hetkeksi pannulle)
Basilikaa silppuna (vain hetkeksi pannulle)

-asettele paistettu nakkiseos leikattujen patonkipalojen päälle

Juustoa päälle ennen kuin palat laitetaan uudelleen uuniin.

Keskiviikkona juhlittiin meillä porukalla Elsin synttäreitä, viime vuoden pikkujouluja ja uutta vuotta, joista osa jäi kiireiden vuoksi juhlimatta. Herkuteltiin mozzarellasalaattia ja nakki-bruschettoja ja olihan meillä taas ihan superhauskaa, ainakin tuli naurettua jo koko vuoden 2013 edestä! 

-Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti